2014-09-24 15:00:06• hírek • Szatmár.ro

Oviba látogattak a HámDT tagjai

A Hám János Római Katolikus Teológiai líceum diákszervezetének tagjai az iskolához tartozó oviba látogattak. Szejke Dóra és Gerzsenyi Tímea HámDT tagok beszámolója.

A HámDT a 2014/15-ös tanévre is nagyon sok tervet készített, ezek közül már első héten megszerveztük és megvalósítottuk az egyik legjobbat, az ovi látogatását. Úgy gondoltuk, hogy elmegyünk a legkisebbekhez a Hám János Óvodába, s örömet szerzünk nekik. Szeptember 19-én délelőtt 11 előtt indultunk: a Diáktanács 26 tagja Gózner Enikő tanárnő és Linzenbold Szabolcs iskolai segédlelkész kíséretével együtt sétált át a Hám János Óvodába.

Lieb Andrea igazgatónő kedves fogadtatása után két részre oszlottunk, az egyik csapatot a kiscsoportosok, a másikat az előkészítő osztályosok várták.

A program mindkét helyen hasonlóan zajlott. Miután megtörtént a rövid bemutatkozás, minden gyermek kapott egy kettőbe hajtott színes papírlapot, amiből közösen képeslapot készítettünk a szülőknek. A külső oldalra a Diáktanács tagjai ráírták a kisebbek nevében, hogy „Előkészítős/Óvodás lettem" s egy elmaradhatatlan mosolygós arcot rajzoltak rá. A belső oldalak egyikére a kicsik kézlenyomata került, míg a másikra a nagyok segítségével a következő íródott: „Sok szeretettel anyának és apának". Egy nagy kartonlapra is felkerültek a kicsik kis praclinyomai, s mindenkiről készült külön mosolygós kép, amin a festékes kezüket mutatják.

A délelőtti programot vidám csoportképpel zártuk, és reméljük, lesz még alkalmunk a közös együttlétre, hiszen felejthetetlen élmény volt gyermeki tisztasággal és őszinteséggel körülvéve eltölteni néhány önfeledt órát!

A HámDT tagjai a csoportképen

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: